اسپلیت سرد و گرم اینورتر هایسنس مدل HIH-09
اسپلیت اینورتر هایسنس مدل ورسای با ظرفیت ۹۰۰۰ بی تی یو یکی از کولرهای گازی مناسب آب و هوای گرم و معتدله که مجهز به کمپرسور روتاری و قابلیت سرمایش و گرمایش دارد.
این کولرگازی اینورتر هایسنس می تواند مصرف انرژی رو تا ۴۰ درصد نسبت به سایر مدلهای غیراینوتر کاهش بدهد، علاوهبراینکه با برچسب رده انرژی A+ می تواند جزو یکی از کممصرفترین اسپلیتهای دیواری بشمار بیاید.
- عملکرد
- سرمایش و گرمایش
- میزان پرتاب باد
- 13 متر
- کشور سازنده
- چین
- رنگ
- سفید
- برچسب مصرف انرژی
- A+
- شرایط کارکرد
- معتدل
- گاز مبرد
- R410a
- ظرفیت سرمایشی - BTU/h
- ۹۰۰۰ BTU
- ظرفیت گرمایشی - BTU/h
- 1000 BTU
- برق مصرفی
- تک فاز - 220 ولت
- جریان برق مصرفی - Amp
- 4~3.3 آمپر
- سایز لوله مایع (رفت) - Inch
- ۱.۴ اینچ
- سایز لوله گاز (برگشت) - Inch
- ۳.۸ اینچ
- حداکثر طول لوله کشی تقریبی - m
- 7 متر
- حداکثر ارتفاع لوله کشی تقریبی - m
- 5 متر
- صدا
- 32/38 دسی بل
- تعداد موتور
- 1
- محدوده عملکرد دمایی - C°
- ۱۵-تا ۵۰ درجه سانتی گراد
spilt
تاریخچه شرکت هایسنس
شاید برای آنهایی که آشنایی کاملی به بازار های صوتی وتصویری ندارند، این نام نا آشنا باشد اما برای دوستانی که همیشه در این نوع بازار ها فعالیت می کنند، این نام ابهت بسیار زیادی برای آنها دارد چراکه توانسته است سال های سال بهترین کیفیت و قطعات را روانه بازار های جهانی از جمله بازار ایران نماید. هایسنس یک شرکت الکترونیک دولت چین است که در زمین های بسیار مختلفی دست به فعالیت زده است که شامل گیرند های دیجیتال، دستگاه های تهویه مطبوع، دستگاه های گوشی همراه و تبلت و ترمینال های رایانه ای می شود. اگرچه در بازار های ایران بیشتر تلویزیون های این برند در بین مردم از محبوبیت زیادی برخوردار هستند اما در کشور هایی همانند آمریکا، دیگر تولیدات این برند نیز از طرفداران زیادی برخوردار هستند.
شرکت هایسنس در سال 1969 در شهر چینگ دائو چین راه اندازی شد تا انقلابی بزرگ را در این کشور بزرگ به راه بیاندازد. اولین محصول رسمی این برند بزرگ امروزی، یک رادیو با برند اولیه red lanten بود. اما بعدها اولین تلویزیون سایه سفید خود را به دستور دولت وقت به وسیله یک آزمایش بسیار ساده به تولید رساند. اگرچه تا سال 1979 تولید تلویزیون های های سنس بسیار محدود بود اما با دستور دولت وقت مبنی بر اینکه باید سیاست های جدیدی به عنوان توسعه صادرات الکترونیک سر لوحه شرکت های چینی قرار داده شود، تولیدات این برند نیز کم کم رو به رشد بود. به هیمن دلیل بود که کارخانه شماره دو رادیو نیز از تولیدات خود دست کشید و به تولید تلویزیون های سیاه و سفید تخت لیبل qingdao پرداخت.
بعد ها خط تولید تلویزیون های رنگی شرکت ماتسوشیتا که در آن زمان در بورس بودند و فروش بسیار زیادی را به خود اختصاص می دادند، توسط هایسنس خریداری شد. شرکت هایسنس برای بقای خود بسیاری از تکنولوژی های مدرن و پیشرفته روز دنیا را از شرکت هایی همچون lucent ، nec و … خریداری کرد تا بهتر بتوانند خدمات خود را تحت نام قطعات نوین و کیفیت برتر به بازار عرضه نماید. همچنین برند هایسنس تولید کننده قطعات اوجینال است به این معنی است که این شرکت قطعات خوب با کیفیت برتر را تولید می نماید تا دیگر شرکت ها از آنها برای تولیدات خود با برند خود استفاده نمایند. به این ترتیب این شرکت هم تولید کننده محصولات با کیفیت بوده و هم می تواند قطعات برتری را برای دیگر شرکت ها به تولید برساند. هم اکنون این شرکت چینی قدرتمند دارای 13 شرکت در داخل چین و 40 شرکت تابعه در دیگر قاره هاست. هایسنس هم اکنون در بورس هنگ کنگ و شانگهای در حال معامله است.
- در سال 2013 هایسنس تلویزوین های خود را تحت لیبل و برند خود به بازارهای جهانی عرضه کرد.
- شرکت های هایسنس در سال 1994 به هم پیوسته و یک برند خوش نام را ایجاد کردند.
- شرکت الکترونیک هایسنس در سال 1997 به بورس شانگ های وارد شد. در سال 2015 این برند معروف تحت نام برند ژاپنی شارپ، توانست تلویزیون های خود را در آمریکا به فروش برساند.
- در سال 2017 این برند 95 درصد سهام توشیبا سلوشن را به ارزش 113 میلیون دلار خریداری نمود.
No reviews
ممکن است بپسندید